Verzenden & Retourneren

Verzenden

Wij verzenden naar Nederland (€ 6,95,-) en België ( 7,95,-). Indien op voorraad worden producten nog dezelfde dag verzonden. Levertijd 1-5 werkdagen. 

Track & Trace

Je kunt je bestelling volgen via Track & Trace. Je ontvangt deze per e-mail bij de verzendbevestiging.

Bestellingen worden geleverd via onze partner PostNL. Ben je niet thuis wanneer je bestelling wordt bezorgd door PostNL? Dan kan de bezorger ervoor kiezen om het pakket bij de buren af te leveren of bij een PostNL-afhaalpunt bij jou in de buurt. Je ontvangt tegenwoordig niet meer een briefje in de brievenbus, maar een mailtje. Hou dit dus in de gaten want wanneer wij het pakket nogmaals moeten zenden zullen wij opnieuw de verzendkosten in rekening moeten brengen. 

Retourneren

Is een product niet naar wens of wil je het toch graag omruilen? Voor producten die online zijn gekocht, kan je 14 dagen na ontvangst gebruik maken van het herroepingsrecht. Als je hier gebruik van wilt maken, moet je dat binnen de bedenktermijn door middel van het retourformulier aan ons melden. Binnen 14 dagen vanaf de dag volgend op de melding van herroeping, stuur je het ongebruikte en onbeschadigde product terug naar Clonny Games. Dat kan per post, meer informatie hieronder. 

Retouren per post

Bestellingen kan je per post retouren naar ons retouradres. Vergeet niet je naam en je bestelnummer te vermelden of het retourformulier toe te voegen. Het duurt gemiddeld 3 tot 7 werkdagen voordat je het aankoopbedrag van je geretourneerde bestelling tegemoet ziet. Clonny Games mag wachten met terugbetalen tot het product is ontvangen. Heb je gekozen voor PayPal, dan kan het tot 15 werkdagen duren voordat het bedrag zichtbaar is op je rekening.

Het per post retourneren van een bestelling is voor eigen rekening.

Retour adres

Stuur het te retourneren product naar:

MVN Handelsonderneming
T.a.v. Clonny Games Retouren
Nijverheidstraat 14A
2984 AH Ridderkerk
Nederland

Voor aanvullende vragen kan je contact opnemen met ons via ons contactformulier op via e-mailadres: clonnyarmy@gmail.com